Angelina Stiehl  (1974) is geboren en getogen op Texel. Voor het volgen van studies naar de overkant geraakt en in 2003 weer teruggekeerd naar haar geliefde geboorte eiland om haar creatieve droom te verwezenlijken. Zij werkt nu full time als kunstenaar op Texel.

Onderwerpen in haar schilderijen, foto’s en kunstobjecten zijn het onder andere het strand, strandopgangen, de zee, het strandzand, het wad, de duinen, vogels, strandpalen, Kaap Noord, De Steiger van Sil, het Haventje van Sil, De Slufter en ook de intrigerende vuurrode Texelse vuurtoren.

Om inspiratie op te doen is zij vaak in de natuur te vinden en neemt zij graag een duik in de zee rondom het eiland.

Kortom, de kunst van Angelina is uniek, kwalitatief sterk en met hart en ziel gemaakt op het eiland!

Tevens vindt u hier de origineelste (schilder) workshops op Texel onder begeleiding van de Texelse kunstenares Angelina Stiehl.

Zij heeft al meer dan 10 jaar ervaring op Texel in het organiseren en begeleiden van groepsuitjes, waaronder RTL Nederland, Ordina,TVM, The Future Firm, FunX en het geven van workshops aan groepen zoals TomTom, Vogelbescherming Nederland, SBS6/TALPA, Koninklijke Nederlandse Zwem Bond en vele andere bedrijven, families en vriendengroepen.

Share This